Daiwa

Daiwa har vuxit från starten i Japan under 1950-talet som rulltillverkare, till ett globalt varumärke för fiskeredskap som betjänar sportfiskare i alla länder runt om i världen.

De har produktionsställen i Japan, Storbritannien och i hela Fjärran Östern. Genom att utveckla banbrytande teknologier och skapa trendsättande spö- rulldesign, för de också en banbrytande utveckling inom väskor, tillbehör och kläder.

Som en del av ett europeiskt nätverk bildades Daiwa Skandinaviska kontor 2012 för att hantera försäljning och distribution i Finland, Sverige, Danmark och Norge. Detta kontor är också centralt för utvecklingen av redskap för Skandinavien samt att bidra till europeiska program.

Daiwa har en historia av design och teknik. Dessutom har den alltid haft en betoning på innovation och kvalitet. Resultatet är en lång lista med produktegenskaper, design och material som har blivit standard för fiskeredskapsindustrin. Det är ett mångårigt rekord av innovation som har satt en synlig prägel på de flesta redskap som tillverkas idag; innovation som fortsätter att främja fiskesporten.

Produkter
Övrigt