Beten

Hårdbete & fiskedrag för ditt gäddfiske, här har vi samlat allt från gamla hederliga skeddrag till supermoderna premiumbeten från Japan som på senare tid tagit allt mer och mer plats i fiskelådorna hos våra gäddkunder.

Variation är nyckeln till ett bra gäddfiske och att snabbt kunna möta nya utmaningar på sjön, så i denna grupp hittar du alla hårdbetestyper du kan behöva i jakten på gäddan! Popper eller walk the dog beten för grymma fiskepass i ytan eller jerkbaits eller wobbler alt swimbaits för att lura de tröga gäddorna. 

Söker du efter det perfekta gäddraget för att locka till dig gäddor är Stockholms Fiske rätt butik för dig. Gäddor är Sveriges vanligaste rovfisk och för att fånga en stor gädda är det viktigt att ha rätt utrustning. Här har vi samlat olika fiskedrag som fungerar bra för dig som önskar att fiska gädda. Bläddra bland en mängd olika fiskedrag som bland annat jerkbaits, swimbaits och wobblers. Alla särskilt utvalda för gäddfiske. 

Tänk på att inte välja ett tyngre bete än vad ditt gäddspö klarar av att kasta. Kastvikten på står oftast angivet i gram eller oz på din klinga och behöver du hjälp i val av gäddbete så hjälper vi dig gärna.

Produkter
Övrigt