Är ett företag som valt att satsa på kvalité och på onlinehandel och har nu beslutat att endast koncentrera oss på webbhandeln. Hos oss finner du ett rejält sortiment av sportfiskeprylar samt kläder för både fiske och friluftliv eller jakt och givetvis tillhörande tilbehör. Vi har sedan vi startade jobbat hårt på att endast sälja sånt vi själva kan stå upp för, och vi vet att kvalité håller i längden så vi undviker därför att ta in produkter som inte håller måttet för oss. Vår vision är att du som kund alltid skall vara nöjd och vilja komma tillbaka! Vi är alla fiske, jakt och friluftsintresserade och det har vi som krav när vi anställer för att du som kund skall kunna få den service du förtjänar. Vi ser ljust på framtiden för svenskt fiske & jakt och vi jobbar frenetiskt på att leta fram nya heta produkter för dig.

När det kommer till sportfisket så är vi en så kallad fullsortimentsbutik dvs. vi saluför beten och spön och tillbehör för de flesta fiskemetoderna och för de flesta fisk arterna som tex, abborre, gös, gädda, öring mm. Så vare sig vilket land du än skall bedriva ditt fiske i så finner du nog något som passar dig. Vi har sedan vi började lyckats bibehålla en stadig tillväxt och det är något vi också hoppas på att det skall fortsätta. Hos oss kan du också hyra släp eller boka en fantastisk guidad fisketur med dina kamrater. 

Vi erbjuder snabb frakt med DHL samt med UPS för skrymmande varor och vi har allt på vår hemsida i eget lager för att våra kunder inte skall behöva vänta längre än nödvändigt på sina varor.

 

 

Retur adress:

Stockholms Fiske & Fritid AB

Hylsnyckeln 6

19740 BRO 

Maila helst då vi under högsäsong inte hinner svara i telefon!

Mail: [email protected]

 

 

 

 

 

 

Vi innehar F-Skattesedel och har org nr: 556183-7310 och är ett dotterbolag till Maskinbolaget I Bro AB org nr: 556309-9646

(Fullständig bolagsregistrerad adress: Tranbyggevägen 61, 197 92 Bro) 

Produkter
Övrigt