G.Loomis

G.Loomis Motivering. Alla sportfiskare har det. Det är linsen som ger fokus. Grunden för handling. Spelplanen varje gång du blöter en linje. För vissa är det den obevekliga drivkraften att utveckla sitt hantverk. Att få kunskap, erfarenhet och skicklighet med orubbligt självförtroende. Den hängivenhet att strukturera livet för att maximera tiden på vattnet. En tyst önskan att bli bäst. Om dessa ord resonerar med dig, välkommen till "vår stam".

Liksom din är vår motivation tydlig: Vi finns för att öka sportfiskarens upplevelse genom att skapa verktyg som utökar taktiska möjligheter, ökar effektiviteten och förbättrar den naturliga förmågan. Vi utvecklar lösningar för erfarna händer, designade för att komplettera kapaciteten. För dig strävar vi efter att utöka vad som är möjligt för att uppnå det ouppnåeliga.


Vårt DNA består av tre lika delar: Teknik, Innovation och Design. Sedan 1982 har vi bidragit med innovativa material och tillverkningsteknik till sportfiskargemenskapen. Exempel inkluderar tidig grafitkonstruktion, avancerade styrtåg, Multi-Taper Design, avancerade hartssystem och nu senast – vår egenutvecklade Spiral X-konstruktionsprocess, en fundamentalt unik metod för att bygga ett grafitämne.


När du fortsätter att utforska vårt varumärke, överväg parallellerna mellan vår motivation och din. Delade värderingar och förväntningar skapar trots allt förtroendefulla relationer. Tack för att du tror på det vi gör. I gengäld kommer vi att fortsätta bygga de verktyg som krävs för att vara bäst på det du gör.

Är du ute efter Amerikanska premiumspön med ett stänk av Japan då är G.Loomis rätt för dig. Sedan sammarbetet med Shimano så har de kommit galet långt i utvecklingen och leder mångt om mycket nu.

Produkter
Övrigt