Sunline

Sunline är en Japansk fiskelinstillverkare som grundades 1977.
Företaget tillverkar alla tänkbara typer av fiskelina för varje typ av mål och metod. Materialen inkluderar nylon, fluorkol, polyeten med ultrahög molekylvikt, polyester (polyetentereftalat) och metall.

Sunline har en toppandel på den Japanska fiskelinsmarknaden och exporterar sina linor till mer än 40 länder över hela världen.

Grundtanken hos Sunline har alltid varit att utveckla en tunnare, starkare fiskelina. Företaget utmanar sig ständigt att ge full spel åt sin ursprungliga teknologi i skapandet av nya produkter.

Sunlines engagemang för kvalitet
Produktionskörningar kontrolleras kontinuerligt för kvalitet och kontinuitet. Många mikroskop används för att analysera flera funktioner i linjen. Sunlines forsknings- och utvecklingsavdelning utvärderar nya och befintliga produkter varje dag.

Produkttester utförs för att mäta flexibilitet, draghållfasthet, nötningsbeständighet, UV-beständighet, uthållighet, hal, knutstyrka och konsistens.

Vare sig du är ute efter flätlina eller nylon eller fluorocarbon har de en lina som kommer ta ditt JDM fiske till nya nivåer.

Produkter
Övrigt