Fox Rage

Det går inte en dag när tiotusentals sportfiskare över hela världen fiskar beväpnade med en mängd olika produkter från Fox International-portföljen.

Med varumärkena Fox, Matrix, Specialist, Predator och Fox Rage som täcker discipliner som karp, tändsticka, grovt, traditionellt rovdjur och modernt dragfiske, är Fox International fast etablerat som en av de ledande redskapstillverkarna i Europa. Företaget kommer från Essex, Storbritannien, där Cliff Fox lanserade sin första Fox International sportfiskeprodukt någonsin – en metalllinjal som visar storleksgränser för vissa fiskarter som fångats i brittiska matcher (när sportfiskare var tvungna att fiska enligt en uppsättning storleksbegränsningsregler).

Försäljningen av produkten var bra och uppmuntrade Cliff att expandera till andra produkter från sin lilla hyrda verkstad, som låg nära företagets tidigare huvudkontor i Hainault, Essex. Den första produkten som bar namnet "Fox" kom 1967 var en betesdroppare av metall. Företaget växte snart ur sin ursprungliga hyrda verkstad, vilket tvingade Cliff att flytta till nya lokaler. Företaget fortsatte att växa under året efter sin flytt till det brittiska huvudkontoret och tvingades öppna en enorm europeisk distributionsanläggning i Meer, på gränsen mellan Belgien och Nederländerna, förutom Hainault-kontoren. Snabbspolning framåt till 2015 och Fox International har nu över 100 anställda, spridda över Storbritannien och Europa, inklusive ett dedikerat säljteam på vägen, ett team av experter inom marknadsföring och media, en specialistdesignavdelning inklusive en imponerande CAD-produktutveckling team och ett starkt team av sportfiskekonsulter över hela Europa.

Under de senaste åren, tillsammans med en flytt till det nya huvudkontoret i Brentwood, Essex, har företaget fortsatt att växa från klarhet till klarhet och säljer nu mer än 3 000 produkter i över 30 länder, inklusive USA, Japan och Ryssland. Fox-portföljen av varumärken har ett antal flaggskeppsprodukter som hjälper till att stärka ett formidabelt rykte för innovation och kvalitet. På karpmarknaden har saker som Micron bettlarm, Flatliner-sängstolar, Edges-tillbehör, Supa Brolly-skydd, FX11-rullar och Rapide PVA-väsksystem alla bidragit till att Fox allmänt betraktas som "varumärket" att äga. Dessutom har Matrix också ett antal enastående produkter, inklusive Super Box-sätesboxar, Evolution-matarsystem, Quad Rollers och 3D-sätesboxtillbehör. Dessutom har Fox Rage snabbt blivit en stor favorit med den moderna rovdjursfiskaren som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter för dragfiske. Med en mängd mjuka och hårda beten, spön, rullar, kläder och bagage är Fox Rage redo för fortsatt snabb tillväxt under de kommande åren.

Produkter
Övrigt