Igloo

Född från en blygsam metallverkstad 1947, har Igloo varit avgörande för att omdefiniera hur vi bor, arbetar och spelar. Det som började med att ta med rent vatten till arbetsplatsen gick snabbt över i superfunktionella, bäst i klassen kylväskor. Igloo- kylboxar gjorde familjens friluftsrörelse på 1900-talet möjlig. Plötsligt blev det enkelt att ta med barnen på helgen och längdåkningsresor blev en sommarsemester.

När vi närmar oss nästa århundrade har Igloo 1200 anställda. Vi är stolta över att kalla - en 1,8 miljoner kvadratmeter stor anläggning med tre byggnader i - Katy, Texas hem. Med mer än 500 produkter sålda hos hundratals återförsäljare runt om i världen kan vi med säkerhet kalla oss världens främsta kylbox.

Och genom det hela har vi inte tappat vårt ursprungliga mål ur sikte – att skapa produkter som möjliggör strävan efter lycka (hur du än definierar det). Det är därför vi fortfarande jobbar hårt varje dag för att förnya, skapa och göra det lättare för dig att komma ut, arbeta hårt och spela ännu hårdare.

Produkter
Övrigt