Fiskespön

Hos Stockholms fiske har vi ett brett utbud av JDM fiskespön! Här hittar du japansktillverkade spinnspö och haspelspö från kända varumärken som Megabass, Zenaq, Shimano, G.loomis och Duo International som är speciellt utformade för att möta de högt uppsatta krav från den japanska marknaden. 

 

JDM står för "Japanese Domestic Market" och dessa fiskespön är kända för sin exceptionella kvalitet och prestanda. De är tillverkade med de bästa materialen och de senaste teknologin för att ge dig en överlägsen fiskeupplevelse.

 

JDM fiskespön är utformade för att kunna känna minsta napp och reagera snabbt, vilket ger dig en bättre chans att fånga fisken du är ute efter. Dessutom är de ofta utrustade med högkvalitativa kastspöringar och ergonomiska handtag för att öka komforten under långa fiskepass.

Vilket fiskespö ska jag köpa?

 

I vårt sortiment av JDM fiskespön har vi både spinnspö och haspelspö som passar för olika fiskemetoder och fiskeförhållanden. 

 

Ett spinnspö och ett haspelspö skiljer sig åt genom hur de används tillsammans med en fiskerulle och var linan och ringarna sitter på spöet. Spinnspön används tillsammans med en multirulle, medan haspelspön används med en haspelrulle. Ringarna och linan på ett spinnspö sitter på ovansidan av spöet, medan de sitter på undersidan av haspelspöet.

 

Haspelspön är vanligt vid kustfiske på grund av dess förmåga att kasta långa avstånd. Haspelspön är även vanliga vid insjöfiske och är mycket användbara för många olika fiskarter. Spinnspön används oftare vid tyngre fiske som gädda och lax, men kan även användas för lättare fiskarter som gös och abborre.

 

Om du letar efter ett fiskespö som levererar en hög prestanda och en fantastisk fiskeupplevelse, då är JDM fiskespön definitivt värt att överväga. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta spöt för ditt fiskeäventyr!

 
Produkter
Övrigt