Duo International

Duo International

Med Duo International fantastiska fiskeutrustning som kommer att förhöja hela din fiskeupplevelse. Med deras välbalanserade och känsliga fiskespön kan du både kasta långt och känna av minsta beröring från fiskar som hugger på ditt bete. 

Duo har dessutom extremt välgjorda fiskebeten som efterliknar bytets beteende och lockar fisken att hugga och i slutändan. Utforska vårt sortiment med produkter från Duo International och öka din fiskelycka!

Duo Tetra Works React 65

För dig som är en finsmakare inom finessfiske inom BFS, Ned eller UL är Tetra Works React det perfekta spöt för dig. Med detta spö kan du kasta fjäderlätta beten samtidigt som du upplever en oslagbar känsla. Fiskespöet är gjort av en högkvalitativ 40-ton grafitklinga med en solid topp på 24-ton som ger dig en överlägsen känslighet och kommer känna av minsta rörelse. 

Denna mycket mångsidiga 6-fots, 5-tumsmodell är utvecklad för enkel användning. Tetra Works React 65 kan användas med olika tekniker, från ett enkelt jigghuvud till lätta beten, skeddrag eller till och med miniwobblers. Med det här fiskespöet får du ett spö som uppfyller de högsta kraven och hjälper dig att ta ditt finessfiske till en helt ny nivå. 

Duo fiskedrag

Duo International erbjuder ett brett utbud av fiskedrag som kan vara effektiva för olika fiskearter och fiskestilar. Här är några fiskedrag som du hittar i vårt sortiment och vilken typ av fiske dragen lämpar sig för. 

Duo Realis Jerkbait

Duo realis är ett särskilt lämpat för jerkbaitfiske, vilket är en fisketeknik där betet efterliknar ett skadat eller simmande byte. Tekniken involverar att du gör ryckande rörelser med ditt spö för att få betet att röra sig i en lockande och aggressiv stil. Duo Realis Jerkbait passar bra till följande fiske:

  • Gös 
  • Abborre
  • Gädda

Duo Realis Spinbait

Duo Realis Spinbait är ett lämpligt  för dig som ägnar dig åt spinnfiske. Fiskedraget lockar till sig olika sorters rovfiskar som är kända för att reagera positivt på beten som efterliknar småfisk.

Duo Realis Spinbait är särskilt effektivt vid fiske i områden med strukturer eller vegetation. Det har en realistisk design och en lockande gång i vattnet, vilket gör det attraktivt för följande arter:

  • Abborre
  • Gös
  • Havsöring

Även om abborre och gös är de primära målarterna för Duo Retails Spinnbait, kan betet också locka till sig havsöring. Det är därför viktigt att anpassa storlek, färg och teknik efter förhållandena och fiskarnas beteendemönster. 

Duo Ryuki Spearhead

Duo Ryuki Spearhead passar sig väl för djupare fiske efter olika rovfiskar. Betet är speciellt utformat för att kunna användas vid fiske i djupare vatten, då betet sjunker vertikalt snabbt med flash.

Med Duo Ryuki Spearhead får du optimala resultat. Betets design och viktning möjliggör en kontrollerad och lockande rörelse när det sjunker och återupptas i vattnet och fiskar som hugger bra på detta bete är bland annat: 

  • Abborre
  • Gädda
  • Gös

Köp dina Duo International fiskeprylar av oss på Stockholmsfiske

Vi har Sveriges största utbud av högkvalitativ japansk fiskeutrustning. Med över 20 år i branschen har Duo International blivit ett väletablerat och framstående företag inom fiskebeten och fiskespön. Vi på Stockholmsfiske erbjuder snabb leverans och fri frakt när du beställer dina fiskeprylar av oss. Vill du besöka våran butik hittar du oss på Hylsnyckeln 6 i Bro. Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt