Lucky John

LUCKY JOHN HISTORIA
Brand Lucky John började som en hobby. De samlade en grupp människor med liknande intressen – och hobbyn förvandlades till ett företag.

1988 beslutade Janis Stikuts – en mångfaldig mästare av Lettland och de baltiska staterna i olika typer av fiskesporter – tillsammans med andra fiskeentusiaster att varje fiskare skulle kunna använda högkvalitativa spinnare, crankbaits och andra snurrande beten, som var en verklig sällsynthet på den tiden. Så de satte upp en liten fabrik för att starta produktionen.

Till en början var produktsortimentet relativt litet – 13 roterande spinnare, vardera i två färger, 2 wobblers i två färger, 4 skedar, en Devon, 14 flugfiskeflugor, 8 vinterbeten, några fjäderringar och beteslås. Det fanns ingen absolut säkerhet om att produkterna kommer att nå marknaden, men det var så Lucky John-historien började.SALMO-GRUPPEN
Allt startade 1988 med kooperativet "SALMO", specialiserat på grossistförsäljning av fisketillbehör. Idag har företaget vuxit kontinuerligt och består av olika företag i 8 länder.

SALMO Group utvecklar produkter, driver grossistverksamhet och driver butikskedja i de baltiska staterna. Handeln har expanderat avsevärt och för närvarande finns koncernens produkter tillgängliga i mer än 25 olika länder. SALMO Group har blivit en inflytelserik aktör inom fiskeredskapsaffärer i Öst, Nordeuropa och Asien.

Företagets sortiment består av fiskeredskap för olika fisketyper, inklusive sommar- och vintersäsonger, isborrar, kläder och friluftsartiklar gör att du kan njuta av din fiske- och fritidsupplevelse utan några bekymmer om väderförhållandena.

SALMO GROUP VARUMÄRKEN
Majoriteten av produkterna under koncernens varumärken tillverkas i Lettland, Finland, Japan, Kina och Korea. Lagren är baserade i Ryssland, Ukraina och Kina men Europas lager finns i Riga, Lettland.

Företagets produkter används av ledande sportfiskelag i olika länder som framgångsrikt deltar och vinner i olika tävlingar. Varje ny säsong kommer med nya produkter som introduceras brett i Europa och Asien.

Produkter
Övrigt