Haspelspön

Hos Stockholms fiske hittar du JDM haspelspö som är tillverkade av högkvalitativa material som möter de högt uppsatta kraven från den japanska marknaden. Det japansktillverkade haspelspöt har också en snabb och känslig aktion, vilket gör det enklare att känna av minsta napp när du fiskar.

 

Vi erbjuder olika modeller av JDM haspelspön som är anpassade för olika fiskemetoder och fiskarter. Till exempel är det vanligt att använda kortare och styvare haspelspön för fiske efter abborre och gös, medan längre spön med mjukare aktion används för fiske av större rovfiskar som till exempel gädda eller lax.

 

En annan faktor som skiljer JDM haspelspön från andra spön är dess utseende. JDM haspelspön är ofta väldigt tilltalande och har en minimalistisk snygg design som är inspirerad av den japanska kulturen. Detta gör JDM haspelspön till en populär och eftertraktad fiskeutrustning bland både erfarna sportfiskare och nya hobbyfiskare.

 

Bläddra igenom vårt utbud av JDM haspelspön och hitta ett fiskespö som passar dina fiskebehov. I vårt sortiment hittar du haspelspön från kända japanska tillverkare såsom Shimano, Duo International, G.loomis och Megabass i olika längder, material och styrka. 

 
Produkter
Övrigt