Megabass

Megabass

Det japanska företaget Megabass är känt för sina innovativa fiskeprylar och höga kvalitet inom fiskespön och andra fiskeredskap. Hos Stockholmsfiske hittar du ett brett sortiment av produkter som har blivit favoriter bland sportfiskare hela världen. 

Megabass levante

En av Megabass mest populära serier är Megabass Levante. Levante-serien är känd för sin exceptionella känsla och prestanda. När du fiskar med ett fiskespö från Megabass Levante-serie är det som att ha en förlängning av din egen arm. Handtaget har en perfekt passform, kasten är precis och du kommer känna av vartenda litet hugg från fisken. 

Megabass Destroyer

Megabass Destroyer är en serie känsliga spön som ger dig möjlighet att upptäcka vid minsta huggsignal. Med en Megabass Destroyer i handen är du redo för intensiva och spännande fiskeupplevlser, vare sig om du ägnar dig åt havsfiske eller fiskar i sjöar är Destroyer spöet som ror fisken i hamn. 

Megabass Dark Sleeper

Om du redan har eller funderar på att köpa ett Megabass fiskespö kan vi starkt rekommendera att komplettera ditt spö med ett bete från Megabass Dark Sleeper. Detta realistiska bete ser ut som en liten fisk som simmar längs botten och frestar fiskar att attackera. 

Dark Sleeper är särskilt effektivt för dig som fiskar gös eller gädda. Denna unika design och tyngdpunkt möjliggör naturliga rörelser som lockar till sig rovfiskar. Jiggen finns i olika vikter, längder och färger. Fungerar väldigt bra som vanlig jigg, men fungerar bäst i gräs och kan röra sig genom komplex struktur. 

Megabass Spark Shad

Ett annat bete från Megabass är Spark Shad som blivit en favorit bland sportfiskare. Jiggens mjuka kropp och vaggande rörelser efterliknar en skadad betesfisk, vilket lockar till sig rovfiskars uppmärksamhet.

Denna jigg är en av de bästa vi har prövat - färg, gång storlek och gummit är perfekt! Betet passar väldigt bra till bland annat abborrfiske och och kan användas i såväl sötvatten som saltvatten. 

Megabass Oneten

Megabass Oneten är ett av de mest välkända jerkbait/wobbler och är en stor del till Megabass framgångar som tillverkare av fiskeredskap. Oneten är ett bete som gjort sig känt för sin förmåga att locka till sig stora abborrar och andra rovfiskar. 

Med betets livliga skakande och frestande rörelser är Oneten ett bete som inte går obemärkt förbi och ger dig en möjlighet att landa din nya fisk att skryta om bland dina fiskevänner! 

Köp din Megabass fiskeutrustning hos oss på Stockholmsfiske

Oavsett vilken produkt från Megabass du väljer kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som är utformad för att förbättra dina fiskeupplevelser.

Vi på Stockholmsfiske har Sveriges största utbud av japansk fiskeutrustning som är ledande inom fiskespön och fiskeredskap. Hitta ditt nya Megabass-spö och bete hos oss på Stockholmsfiske, beställer du över 499 kr så bjuder vi på frakten. 

Produkter
Övrigt