X-Zone Lures

X Zone lockar och fyller ett behov inom fiskeindustrin!

X Zone Lures grundades av den kanadensiska tournament fiskaren Mark Kulik. Han kom på idén medan han tränade inför några kommande turneringar som bäst passade en drop shot-teknik.

Mark insåg att han behövde bete som skulle bete sig precis som naturliga beten i sjön där evenemangen hölls.
Mark märkte att turneringssjöarna hade ett överflöd av kräftor och småfisk. Så det krävdes en profil som såg ut och fungerade som båda dessa, med en rörelse som kunde variera beroende på förhållandena. Detta ledde så småningom till att han utvecklade de första "Slammer"-designerna.

X Zone Lures framgångar i turneringar och expertis i att använda "dropshot"-tekniken har gjort oss till ett känt namn inom fiskeindustrin. "Slammer" har blivit ett av de mest dominerande beten i Kanada och norra USA. Det har varit så framgångsrikt att det snabbt blir populärt i hela Nordamerika!

Från proffs till fritidsfiskare i hela Nordamerika, fiskeindustrin älskar X Zone Lures!
Och sedan Slammers framgång började har vi utökat vårt produktsortiment till att inkludera andra fantastiska mönster och produkter.
Med X Zone Lures kan fiskare över hela Nordamerika fylla i sina redskapslådor med beten som ser ut och beter sig precis som fodret i deras sjöar. Det betyder bättre resultat, och större fisk, snabbare.
Produkter
Övrigt