Spinnspön

När det kommer till val av spö så är det många faktorer som spelar in. I denna varugrupp har vi samlat vårt utbud av lämpliga spinnspön för ditt gäddfiske. Vare sig du gillar lätta eller tunga beten eller om du fiskar gädda från land eller båt så är vårt mål att kunna erbjuda dig de bästa produkterna.

Det du först bör kolla är vad du behöver för kastvikt, dvs vilken vikt på betet spöt enligt tillverkaren klarar av att kasta. Sen när det kommer till längd så är det väldigt personligt vad man föredrar men som regel väljer kunderna ett kortare spö för sitt båtfiske och ett längre för fiske från stranden efter gädda.

Ett annat viktig val är om du skall ha ett delat spö eller ett flerdelat eller helt enkelt en hel klinga. Vårt tips är att ha hel klinga om man inte måste ha en delad pga transport eller platsbrist. Ju fler delar desto större risk för missöden framöver speciellt när man skall kasta tyngre vikter. Ha du frågor eller behöver du vägledning i ditt val av spinnspö så hjälper vi dig mer än gärna.

 

Produkter
Övrigt