Keitech

Keitech

Med sina banbrytande designer och högkvalitativa material har Keitech blivit det självklara valet för sportfiskare över hela världen. Bland deras imponerande sortiment av beten utmärker sig särskilt Keitech Easy Shiner, Keitech Sexy Impact och Keitech Swing Impact.

Keitech Easy Shiner

Keitech Easy Shiner är ett mångsidigt mjukt bete som  lockar till sig fisken med sitt realistiska utseende och naturliga rörelser. Betet är tillverkat med noggrannhet på detaljer och har en slank kropp med en distinkt paddelsvans som genererar lockande rörelser i vattnet. Keitech Easy Shiner är ett bete som fungerar utmärkt till många slags fiskar som bland annat innefattar abborre, gös, öring och gädda.

Ett utmärkande drag med Keitech Easy Shiner är dess hållbarhet. Det är tillverkat av en speciellt utformad mjuk plast som kan motstå upprepade attacker från rovfiskar utan att förlora sin effektivitet. Dessutom har betet en unik doft som attraherar fiskarna till att bita. 

Keitech Swing Impact

Ett annat mycket populärt bete från Keitech är deras Swing Impact-serie. Swing Impact är ett mjukt plastbete som alltid garanterar bra resultat. Med dess randiga kropp och paddelsvans får betet en naturlig simrörelse och 3D-ögon och en strukturerad kropp gör det svårt för rovfiskar att motstå en attack. 

Keitech Swing Impact är särskilt för fiske av rovfiskar som abborre, gädda eller gös. Betet är också väldigt mångsidigt som gör det populärt bland sportfiskare, med detta bete fungerar det utmärkt med jiggfiske, texas-riggning, carolina-riggning och som trailer på ett chatterbait eller spinnerbait. 

Keitech Sexy Impact

Sexy Impact från Keitech är ett smalt gummibete med en avsmalnande svans, perfekt för finessriggar som Drop Shot, Texas eller No Sinker Rig. Dess saltade gummiblandning, tillsammans med bläckfisksmak, gör det till en attraktiv måltid för både den stora abborren eller gös.

Köp Keitech beten hos oss på Stockholmsfiske

Både Keitech Easy Shiner, Keitech Sexy Impact och Keitech Swing Impact har ett gott rykte för sin förmåga att konsekvent fånga fisk. Oavsett om du är en erfaren sportfiskare eller nybörjare ger dessa beten en fördel när du är på jakt efter fisk. 

Så nästa gång du ger dig ut på ett fiskeäventyr, se till att ha Keitech-beten i din betesbox! Deras kvalitet, prestanda och unika doft kommer att hjälpa dig att dra in din nästa troféfisk. Utforska vårt breda sortiment japanska fiskebeten och klicka hem ditt nya Keitech-drag. Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 499 kronor.

Produkter
Övrigt