Savage Gear

PASSION DRIVER SAVAGE GEAR
Kärleken till det moderna fisket är bränslet som driver vår passion och innovation som går in i varje enskild produkt i Savage Gear-sortimentet! Det senaste decenniet har vi haft turen att vinna ditt stöd och en ständigt växande skara sportfiskare som använder våra produkter framgångsrikt! Varje dag får vi rapporter och feedback från er och mängden storfisk som fångas med våra redskap och beten är otroligt motiverande för oss.

SUPERREALISTISKA BETEN OCH INNOVATION
Innovation har alltid varit en del av DNA:t hos Savage Gear och att skapa realistiska beten är något av det främsta varumärket för beten, Savage. Utan det skulle det inte vara där det är idag. Varje år förväntar man sig att se frukterna av ändlösa timmars arbete tillsammans med sina kärnleverantörer. Tillsammans har vi designat produkter som löser problem som sportfiskare i regionen stöter på under vardagsfisket.

SAVAGE GEAR - DEL AV EN STOR FAMILJ AV SPORTFISKEMÄRKEN
Svendsen Sport A/S är en ledande europeisk leverantör av sportfiskeredskap. Med huvudkontor nära Köpenhamn i Danmark förnyar, utvecklar, marknadsför och säljer vi produkter till ett stort antal länder i Europa, Asien, Australien, Amerika genom egna säljbolag och agenter. Våra mest populära varumärken är Savage Gear, DAM, Prologic, Quick, Okuma, Scierra, Water Wolf, IMAX, Ron Thompsom, MadCat, Effzett. Vi är mer än 180 anställda med en omsättning på över 400 miljoner DKK.

Produkter
Övrigt