Svartzonker

Svartzonker föddes som idé en sommarnatt i Stockholms ström.

En vision om en hobby som legat i träda lyftes. Många nätter senare hade namnet Svartzonker etablerats som smeknamn på Claes då hans första strömmen-öring togs på det flugmönstret.

Envishet, nyfikenhet och ett driv för att skapa beten som fångar många och stor fisk har lett oss fram till våra bästsäljande och framför allt fångstgivade succéer som McTail och McRubber

Vi är stolta över att äga och designa alla våra produkter själva.

Alla innovationer, nyskapande system och fantastiska spöserier är skapade med tanken och längtan ut till våra vatten. Vi på Svartzonker har målet att göra sportfisket och tiden ute i vår natur till den bästa upplevelsen.

Från att ha haft lager i lägenheten till att vara ett fungerande företag med ett fåtal anställda har resan varit både lång, lite krokig men också otroligt lärorik. Då vi försöker lösa det mesta själva har vi alla i företaget skaffat oss spetskompetenser formade efter behovet. Vi har gått från att inte ha någon katalog alls, till att idag ha en återförsäljaranpassad webbsida där man lägga order direkt till oss.

Vi strävar efter att hålla en hög servicenivå både när det gäller leveranser och tillgänglighet. Vi jobbar hårt med marknadsföringsmaterial, allt för att kunden ska kunna ta del av filmer, produktbilder och reklambilder enkelt och smidigt.

För några år sen tog vi även steget fullt ut och skapade en webbshop för alla som vill prova på att bygga sina egna beten genom att öppna Betesbyggarkisken.

Här som överallt i företaget bjuder vi på massa tips och idéer för att kunna skapa egna innovationer och får känna glädjen i att ta en fisk på ett helt eget bete.

Vi är ett litet företag och vi försöker att leva som vi lär. Mer kärlek, förståelse och tålamod kommer att skapa förutsättningar för tillväxt och framgång.


Claes, Lotta, Jocke och Solle

Produkter
Övrigt