JDM fiskeutrustning - Shimano, Megabass, Daiwa, DUO m.fl.

Populära produkter i underkategorierna

Vad är JDM fiskeutrustning?

Japan har under en lång tid varit ledande inom tillverkning av fiskeredskap. Bland deras många kända märken, som alla håller oerhört hög kvalitet, så känner de flesta igen tillverkaren Shimano. Förutom att vara en av de äldsta tillverkarna av fiskerulle, som t.ex. haspelrulle och multirulle, är Shimano främst känt för sin fantastiska hållbarhet, till trots den låga vikten.

Ett återkommande uttryck inom fiske, och andra områden som kräver bra utrustning, är Japanese Domestic Market (JDM). Detta syftar till Japans anseende som tillverkare av extremt hög kvalitet och deras höga teknologiska utveckling för produkterna och utvecklingen av dessa.

Vi har fiskeutrustning från Japan av hög kvalitet för dig

Vi på Stockholms Fiske har allt vad du behöver från högkvalitativa märken som Megabass, Daiwa, Shimano och DUO. Vare sig det handlar om fiskespö, lina, fiskedrag, bete, rulle eller något annat till sportfisket, så hjälper vi dig!

Andra Japanska märken av hög kvalitet, som vi har på lager, är Sunline, Noike och Keitech, Zenaq m.fl. Vill du ha hjälp med JDM produkter eller tips på vilka märken vi själva använder? Kontakta oss redan idag!

Produkter
Övrigt