St.Croix fiskespön

Berättelsen om St. Croix har utvecklats under 70 år och vår väg har tagit många olika vändningar, där vissa har varit mer framgångsrika än andra. Men våra enstaka felsteg har aldrig definierat oss. Hur vi har reagerat på dem har verkligen gjort det. Med en grym beslutsamhet byggde St. Croix den mest avancerade fiskespöanläggningen i världen och med den ett varumärke i världsklass som har förtjänat respekt och beundran från sportfiskare runt om på planeten. Vi kommer att fortsätta att utmana oss själva, våra medarbetare och våra partners att vara bäst varje dag.

FACILITETER
Oavsett om ditt spö tillverkades i vårt huvudkontor i Park Falls, Wisconsin, eller om det kommer från vår toppmoderna fabrik i Fresnillo, Mexiko, kan du vara säker på att ditt St. Croix-spö var handgjorda, från start till- avsluta, av passionerade och begåvade medlemmar i St. Croix-teamet.

anläggningar
PARK FALLS, WI
USA FABRIK OCH FABRIKSbutik
St. Croix's anläggning i Park Falls, Wisconsin tillverkar våra spöserier Legend, Avid, Mojo och andra spö. Om du befinner dig i norra Wisconsin, se till att registrera dig för en rundtur i anläggningen, eller stanna in för att köpa ditt favoritspö direkt från fabriksgolvet i vår butik.

anläggningar Mexiko
FRESNILLO, MEXIKO
FABRIKEN ÖVERVAK DIREKT AV ST. CROIX-TEAM
Vår nyaste fabrik är en toppmodern fabrik i Fresnillo, Mexiko. St. Croix vertikala tillverkning säkerställer att varje spö produceras från början till slut där på plats, inklusive den känd vinnande Mojo-serien. Precis som i USA finns det ingen outsourcing och allt görs med de mest avancerade materialen, med samma högteknologiska maskineri.

HISTORIA
St. Croix är unikt för fiskespöbranschen och har fullständig kontroll över inköp, tillverkning och hantverk som ingår i att bygga våra spön. Oavsett om det äger rum i vårt huvudkontor i Park Falls, Wisconsin – eller vår toppmoderna fabrik i Fresnillo, Mexiko – är varje spö en produkt av passionen och uppmärksamheten på detaljer hos de begåvade människorna som tillverkar dem.

1945 1955 1965 1975 1985 1995 20052018
tidslinje 1948 block
1:A MULTI-SEKTION BAMBU FISKESTÅNG
Allt började med ett enkelt behov – att hitta ett enklare sätt att transportera långa fiskespön. Efter en brainstormingsession skapade grundarna Bob och Bill Johnson den första bambufiskespön med flera sektioner. Denna till synes enkla innovation lanserade både en ny produkt och ett företag som skulle fortsätta att leda branschen.

Produkter
Övrigt