Z-Man

I mer än 30 år har Charleston, SC-baserade Z-Man Fishing Products stoltserat med att ge teknik till sportfiskare. Sedan perfektion av färgningen och massproduktionen av silikonlister på 1980-talet har Z-Man länge varit en av branschens största leverantörer av silikonkjolarmaterial, men tills nyligen var Z-Man-namnet okänt för många fiskare. Idag är Z-Mans banbrytande 10X Tough ElaZtech® mjuka plaster och ChatterBait®-märkta bladade jiggar bland världens främsta söt- och saltvattenbeten, vilket positionerar företaget som ett av de snabbast växande betemärkena i USA!


Z-Man verkade främst bakom kulisserna som en av de största leverantörerna av betekomponenter fram till 2006, när ChatterBait sprack in på basfiskescenen. Efter flera enorma turneringsframgångar blev ChatterBait ett av branschens mest eftertraktade lockbeten – praktiskt taget över en natt. När uppfinnaren av detta revolutionerande lockbete kämpade för att hänga med i den ökande efterfrågan, blev Z-Man involverad i tillverkningen och distributionen av alla produkter från ChatterBait. Idag har Z-Man tre patent på den bladade simjiggens design av Original ChatterBait och har utökat sin ChatterBait-linje till att inkludera beten som är extremt effektiva på ett brett spektrum av arter, allt från panfish till saltvattensfiskar och allt däremellan .


Ungefär vid samma tidpunkt perfektionerade Z-Man formuleringen för sitt 10X Tough ElaZtech® mjuka plastmaterial. Z-Mans patentskyddade formel skapar ett material som är anmärkningsvärt mjukt och böjligt, men som ändå motstår hack, skärsår och revor bättre än andra mjuka beten. ElaZtech är så mycket som 10X tuffare än andra traditionella fiskebeten i mjuk plast, och det betyder att du inte har fler högar av rivna fiskebeten av plast i botten av din båt i slutet av dagen! Detta unika material tillverkas helt och hållet på vår anläggning i South Carolina och är också naturligt flytande och flyter upp från botten, vilket skapar ett mer synligt, naturtroget och attraktivt mål för viltfiskar. Och till skillnad från de flesta andra mjuka plastbeten innehåller ElaZtech ingen PVC, plastisol eller ftalater och är giftfritt. Z-Man erbjuder nu ett komplett sortiment av söt- och saltvattenbeten som överträffar och håller ut alla andra mjuka beten på marknaden, tillsammans med ett brett utbud av jigheads, kjolar jiggar och tillbehör som kompletterar dess mångsidiga produktlinje.
Produkter
Övrigt